Актуално

Валери Симеонов: Не водя битки, защитавам правата си

С който не се е извинил, вицепремиерът ще се види в съда

„Не водя битки с никого, но си защитавам изконните човешки права. Неправилно е изтълкувано поведението ми,“ това коментира в Пловдив пред журналисти вицепремиерът Валери Симеонов в отговор на журналистически въпрос „до къде е стигнала битката му с медиите“.

Припомняме, че миналата седмица Симеонов обвини национални телевизии в „мащабна, организирана, клеветническа кампания“ срещу него и даде 24 часа срок да му се извинят. Ето какво каза днес по повод неполучените извинения: "който не се е извинил ще се видим в съда".    

Репортерът ни улови вицепремирът да отговаря на съобщения при поднасянето на венци на паметника на героите, доблестно изпълнили войнския си дълг

Попитан как ще коментира исканата му от ДПС оставка, вицепремиерът  отговори, че е пошло на този ден да се говори за ДПС. Той прикани журналистите да направят справка чии изказвания са повече на езика на омразата. „Да наречеш някой ксенофоб и фашист също е език на омразата, а на това сме свидетели от влизането ни в 43 НС, преди три години. Но това не възмущава никого”,коментира още Симеонов.

„Развитието на Българските сили за специални операции трябва да продължи. Това каза в приветствието си вицепремиерът Валери Симеонов, по повод празника на 68 бригада Специални сили.“ Това бе поводът за посещението му в Града на тепетата.

По думите му, планираното обособяване на командване на Специални сили на базата на Щаба на 68 бригада Специални сили и териториалното разпределение на формированието, е елемент от цялостния преглед на отбраната и което трябва да завърши до края на настоящата година.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина