Две мелета между ултраси на Локо и ЦСКА

Локо Пд

Феновете си устроили сблъсъци в интернет

Image title
Две здрави сблъсъка е имало между фенове на Локо и ЦСКА, научи Под тепето от сигурни източници. Крайните ултраси от двете агитки си организирали предварително мелетата преди днешния мач, в който смърфовете паднаха с 0:3. Не е тайна, че запалянковците на двата тима са в брутална война от няколко години и търсят поводи за раздаване на крошета. Така се е случило и вчера, и днес. Сраженията са били организирани на терени извън пределите на Пловдив, някъде в покрайнините на града. В уговорката за масовия боксов мач е имало правило- участниците да бъдат невъоръжени. Image title
Така е и било. В патакламата е нямало употреба на обичайните боксове, тръби, бутилки и прочие. Юмруци срещу юмруци. Двете битки са били с различни крайни победители. В едната цесекарите са смазали съпротивата, в другата по-силни са били черно-белите. Тежко пострадали няма.

От няколко години политиката във фенските битки е твърда- предварителна уговорка и здраво меле, далеч от полезрението на полицията. Докато ченгетата дебнат за безредици н града, агитките се маризят на точно определено място, без да се оглеждат за униформени.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.