Актуално

Засилени мерки за сигурност на концерта на PLACEBO на Античния

Публиката ще влиза през пет входа

PLACEBO на живо в Пловдив на 3 юли е без съмнение най-чаканото алтернативно рок шоу у нас това лято. Многохиляна публика ще изпълни Античния театър за завръщането на популярната група у нас цели 7 години по-късно идния понеделник. Фенове от чужбина ще акостират под тепетата още този уикенд, за да подгреят за дългоочакваното събитие. Тъй като се очаква Античния да се пука о шевовете заради огромния интерес към концерта, организаторите са предвидили засилени мерки за сигурност.

За общо удобство ще бъдат отгворени общо 5 входа на театъра, както следва: горе (откъм Стария град) – номерирани от 1 до 4 и долу – вход 0 (откъм църквата Св. Марина). Притежателите на електронни билети ще влизат само през входове 0 и 3. Вратите на Античния театър ще бъдат отворени за публиката в 19:00 – концертът започва в 20:00, като всеки притежател на билет ще може да влезе само през съответния вход за своя сектор. Схемата, която е на английски поради големия брой фенове от чужбина,, ще бъде отпечатана във всичките си цветове и закачена на всички входове, чийто номера ще се виждат отдалече. При евентуални проблеми, молим да се обърнете към многобройните ни стюарди, съобщават организаторите на концерта от радио Тангра Мега Рок.

Деца до 7 години (включително) влизат без билет, но стоят в родителите си без право на допълнително място. В Античния театър няма да се допускат професионални камери и фотоапарати,  чадъри , прътове за знамена; обемисти сакове, напитки, хладни и огнестрелни оръжия, лица в неадекватно състояние. Зрители няма да бъдат допускани да гледат концерта от централната околовръстна алея на Античния театър, която трябва да остане свободна за придвижване. Стюардите и охраната ще се грижат всеки да заеме мястото си в своя сектор, според билета, допълват от Тангра Мега Рок.  

Организаторите съобщават още, че освен регулярните тоалетни, в Античния театър ще бъдат монтирани и временни тоалетни за удобство на големия брой зрители. В театъра ще има и два бара с вода и фестивални напитки.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Голяма работа!! Самият Камен Донев напълни до пръсване Античния, без полиция, без „мерки“!!През един единствен вход и изход. Беше спокойно и много весело.
    и…места на Античния няма. Има сектор и ред.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина