Актуално

Таря Турунен: Концертът ми в Пловдив ще бъде РАЗЛИЧЕН!

Финландската супер звезда с обръщение към българските си фенове
Таря Турунен и Майк Терана
Таря Турунен и Майк Терана
Финландската супер звезда Таря Турунен вече е готова за супер спектакъла си в Пловдив. Рок кралицата ще представи специалното шоу „Beauty & The Beat” на 21 септември в магическата атмосфера на Античния театър в Пловдив заедно със звездния американски барабанист Майк Терана и със специалното участие на Оркестъра и хора на Пловдивската филхармония под диригенството на Левон Манукян.
Тази сутрин, Таря изпрати специално послание до българските фенове, което Под тепето представя едно към едно:
„С огромно удоволствие идвам отново в България, където вече направихме няколко концерта. Българските ми феновете са много верни и изпълнени със страст хора. Изключително много се вълнувам, че ще представим това специално шоу и съм сигурна, че то ще ви хареса!
Идеята да свирим със симфоничен оркестър и хор, както и г-н Терана зад барабаните бе моя. Вярвам, че тази комбинация от инструменти, по-специално в свиренето на класическа музика е много уникална. Пяла съм с оркестър и преди, но този концерт ще бъде РАЗЛИЧЕН!
За мен е чест, че това шоу ще се случи за първи път именно в България!
Основната ни цел с този концерт е да демонстрираме пред по-младата публика красотата и мощта на симфоничния оркестър и хор. Надявам се, това да запознае и запали по класическата музика нашите фенове.
От нас можете да очаквате да изпълним хитове от света на класическата музика, рок кавъри, както и някои от моите собствени песни. Нямам търпение за тази среща с българските фенове скоро!
С обич, ТАРЯ.“
Майк Терана, който е свирил и с артисти и групи като Ингви Малмстийн, Стийв Лукатър, Rage, Аксел Руди Пел, Тони Макълпайн и други, допълва от своя страна:
„За мен е чест, че отново ще бъда на сцената с Таря на предстоящия концерт „Beauty & The Beat”, още повече, че този път става дума за едно по-различно музикално предизвикателство.  
Предполагам, от мен се очаква да доставя ритъма (The Beat), докато ТЯ ще бъде КРАСАВИЦАТА ;).
Очаквам с нетърпение шоуто, на което ще представя някои от класическите стандарти, които влязоха в моя солов албум „SinFonica”, но в Пловдив и с цял оркестър, а също и да акомпанирам на Таря и оркестъра, когато тя изпълнява оперни хитове, в комбинация с рок балади от миналото й.
Със сигурност този амфитеатър на 2 000 години в Пловдив ще бъде приказна арена за този специален спектакъл и слушателите и зрителите ще могат да се насладят на една прекрасна вечер изпълнена с красиви звуци и визии!
Надявам се да се видим всички на 21 септември!“
Шоуто „Beaty & The Beat” ще освети новия музикален форум SOUNDS OF THE AGES 2011, който ще се състои за първи път тази година, по идея и под патронажа на областният управител Иван Тотев.
Билети с цена 35 лв все още са достъпни в www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат по 45 лв.
Концертът на ТАРЯ ще бъде осъществен с приятелското рамо на JACK DANIEL’s.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина