Актуално

Шамара представя книгата си в мола

Рапърът показва новото си амплоа в книжарница Сиела
Image title
Биг Ша, известен и като Мишо Шамара, ще блесне в ново амплоа утре в мола. Култовият варненски рапър ще представи книгата си „Усещане за безкрайност” в книжарница Сиела на последния етаж в MALL Plovdiv в събота от 13ч.  Съавтор на Михаил Михайлов в романа, обявен като пародия на абсурда, е Дензъл Ребеловски, познат на четящата публика с провокативните си и остроумни книги „Психоанализа на средностатистическия селяндур” и „Химера”. Big Sha е гаранция за много хумор, но Дензъл Ребеловски отново е безпощаден към читателите и с болезнена откровеност казва очевидни истини, които всички премълчаваме и това превръща историята в една невероятна съвременна трагикомедия. Книга, която ни кара да се смеем, но и да се замислим върху истинските неща от живота.
Историята е за четирима приятели, които намират формула за амфетамини и започват да произвеждат наркотици. Но собствениците на формулата не оставят нещата просто така. Започва едно преследване и надхитряне, в което победителят се оказва само един – наркотиците. Хуморът, иронията и трагедията се сливат в една невероятна амалгама, която ни показва колко контрастен е животът и същевременно как нищо не е само весело или само тъжно.
Хуморът е навсякъде из страниците, трагедията е между редовете, а иронията е, че накрая четиримата приятели се опитват да продадат наркотиците, които са произвели с намерената формула, на самите собствници на формулата.
Съвременна трагикомедия, написана в духа на хип-хоп културата, с езика на улицата и с изключително чувство за хумор.
Лошото момче на българската музика и лошото момче на българската литература се събират, за да ни представят една изключителна гротеска на съвременното общество и начин на живот.
История, разказваща за суровата действителност, населена от изпечени мафиоти, мошеници и тарикати.
Поп-сатира, която дава възможност на Facebook поколението да отлепи поне за миг погледа си от екрана на компютъра и да се потопи в нереалния свят на реалните герои, с които се разминават на улицата, в супермаркета, в дискотеката и каквито всъщност могат да бъдат дори и самите те.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина