Актуално

Роджър Уотърс се завръща у нас

Творческият гений на Пинк Флойд с грандиозен концерт в София на 4 май

България е част от новото му световно турне „Us + Them”

Роджър Уотърс се завръща в България през 2018г. Творческият гений на Пинк Флойд тръгва на ново забележително турне из Европа, като страната ни е една от избраните от музиканта спирки. В проекта „Us + Them" ще бъдат представени, както най-великите хитове на Pink Floyd, така и нови песни. Концертът ще е на 4 май догодина, в зала „Арена Армеец”, като билети за събитието се пускат в продажба на 28 септември на цени от 70 до 180 лева.

Ще видим и чуем на живо най-доброто от първокласното творчество на Уотърс с хитове от най-великите албуми на Pink Floyd (Wish You Were Here, The Wall, Animals, Dark Side of the Moon) както и песни от новия му албум "“Is This the Life We Really Want?", който беше посрещнат изключително позитивно от критиците.

Наименованието на турнето произлиза от песента “Us And Them”, която е част от издадения през 1974-та година и продаден в мултимилионен тираж албум на Pink Floyd – The Dark Side of the Moon.

"Тръгваме на път с ново шоу. То е комбинация от творби от дългогодишната ми кариера, от годините с Pink Floyd и някои нови песни. Вероятно 80% от песните ще са стари и 20% ще бъдат нови, но всички са обединени под обща тема. Шоуто ще бъде неповторимо, обещавам ви. Ще бъде грандиозно и спиращо дъха, както всички до сега”, обещава Роджър Уторъс.

Легендарните му изпълнения са характерни с покоряващите си сетивни преживявания, включващи най-съвременните аудио визуална ефекти и разтърсващ, кристален звук. Новото турне, след месеци подготовка ще покори феновете с внушителното си представяне и ще ги отведе на едно незабравимо, музикално пътешествие.

Roger Waters – Us + Them отбелязва първото европейско турне на музиканта след The Wall Live (2010-2013), което беше напълно разпродаденото му световно турне, видяно от над 4 милиона фенове в света на 219 концерта, което остава най-касовото турне на солов изпълнител в историята.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина