Актуално

Откриват Филмовите нощи във Филипополис с две български ленти днес

Image title
Първите зрители на летния киномаратон могат да се насладят от 21:15 часа на последния филм на Людмил Тодоров – „Миграцията на Паламуда”. Посветен на голeмия актьор Велко Кънев, филмът е съвременна комедия за двама бащи ( Христо Мутафчиев и Стефан Вълдобрев) и техните синове (Владимир Зомбори и Никола Стоянов) се опитват да се справят с трудностите на живота, които често ги поставят в комични ситуации. И успяват да съхранят надеждата си, въпреки неуспехите.
Късната прожекция в 23:30 часа ще ви пренесе направо на плажа на Иракли. Филмът на Валери Йорданов „Кецове” ще ви запознае с шестима младeжи, избягали от своите провали – в семейството, в любовта, с парите, с амбициите, в срещите с различните от тях. Избягали от агресията на Града, който „различните” са превзели.
Всеки един от младежите по свой път бяга на Изток от Ада… Към най-далечната от Града възможна точка. Бягат към морския бряг и към свободата си. Един девствен залив ги събира, сближава и преоткрива за тях надеждата. Но дали бягството от агресията и града е възможно?

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина