Актуално

„Меси“ и „Натрапчиви ритми“ на Фани Ардан днес в LUCKY Дом на киното

„Любовта е лудост” – най-романтичният фестивал на лятото във Варна, гостува в Пловдив и днес с две интересни заглавия. „Натрапчиви мисли” е с начало –  18.30 ч. в Lucky Дом на киното, а филмът „Меси” за най-добрия футболист на нашето време е от 19 ч.

Френската продукция на Фани Ардан е с участието на актьорите Азия Ардженто, Нуно Лопес, Рикардо Перейра, Франко Неро, Жерар Депардийо.
Всички предричат на Марго бляскаво бъдеще като виолончелистка, но тя се отказва от кариерата си в името на любовта си към млад архитект, който трябва да реновира бутиков хотел и е обвързан с такъв договор, че просто няма време за любов…

Второто предложение на фестивала „Любовта е лудост” е „Меси” от 19 ч. Документалната продукция на режисьора Алекс де ла Иглесия е заснета в Барселона, Буенос Айрес и родния град на Меси – Росарио (Аржентина). Филмът показва от къде е тръгнал Меси – неговото начално училище, както и клуба, където играе първия си официален мач, пресъздавайки някои ключови сцени от живота на футболиста. Де ла Иглесия разказва за възхода на Меси с настоящия му отбор FC Барселона. За футболната легенда говорят и колегите му Марадона, Сезар Луис Меноти, Хорхе Валдано, Жерар Пике, Йохан Кройф.
 

Програмата на LUCKY Дом на киното за днес:

09.09 /сряда/

17.00 ч  УРОК

18.30 ч  НАТРАПЧИВИ РИТМИ  „Любовта е лудост“

19.00 ч  МЕСИ  „Любовта е лудост“

20.30 ч  ТРАНСПОРТЕР:НОВО  НАЧАЛО

20.45 ч  РАНАТА

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина