Актуално

Мениджърка на Ал ди Меола пише на Под тепето

Лаура Уилсън благодари на промоутъра Миро Симеонов в специално обръщение

Image title
Мениджърката на Ал ди Меола Лаура Уилсън пусна писмо на Под тепето след серия анонси, репортажи от концерта и скандала преди него на медията ни. В специално обръщение към читателите ни Лаура се обръща и към човека, който докара Ал и бандата му в България- Мирослав Симеонов, като му благодари за работата и домакинството. Явно въпреки всички бъркотии, великият китарист и екипът му са останали изключително доволни от спектаклите си в Пловдив и София и обещават, че догодина ще дойдат отново и пак ще работят с Рок енд рол лимитед и Миро Симеонов.
Ето и какво писа Лаура на английски до Под тепето:
“ Пишем в защита на Мирослав Симеонов, един от българските ни промоутъри. Той организира последните две наши участия – едно в Пловдив и едно в София. Въпреки че заявихме идването си в последната минута- само месец и половина по- рано, Миро свърши много добра работа с промоцията, като успя да доведе повече от 600 души в залата в Пловдив и се погрижи за удобствата на бандата, както всички са го правили за нас преди. А шоуто в София също беше много успешно. Разбрахме обаче, че в медиите Миро е нашумял с дребния инцидент около хонорара ни- малък процент бе платен със закъснение.
За да сме честни, трябва да кажем, че винаги сме имали подобни проблеми с хонорарите в България, да не споменаваме и другите страни в региона. Това няма връзка с промоутърите ни. По скоро проблемът идва от организациите за продажба на билети като Eventim. Работили сме с Миро и  партньорите му през 2008 и 2009 и бяхме уверени да ги ползваме и сега. Вероятно ще дойдем и догодина”.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина