Мелформатор, Sirius & Methodikal и Konstantin Timoshenko откриват ONE DESIGN WEEK 2015

Култура


    Стартът на тазгодишното издание на международния фестивал за дизайн и визуална култура ONE DESIGN WEEK,  организиран от платформата за култура ЕДНО  с подкрепата на Община Пловдив и Фондация Америка за България  и в подкрепа на Пловдив Европейска столица на културата 2019, ще бъде отбелязан с грандиозно парти в Концертната зала на Държавна Опера Пловдив на Площад Централен 1. За музикалната селекция ще се погрижат Мелформатор, Sirius & Methodikal (Reel Feel) и Konstantin Timoshenko (Help Me Jones). Пространството на залата ще бъде преобразено от мащабна аудио-визуална инсталация. Локацията ще разполага и със собствен бар, подкрепен от ABSOLUT.  Началото: 22:00 ч. Вход свободен.
    За перфектното откриващо парти ще се погрижат аудио-визуалният колектив от Пловдив Мелформатор, добре познати от организация на редица събития с визуална идентичност и експериментално звучене, графичен дизайн и интерактивни визуални инсталации. 
    Диджей дуото Sirius & Methodikal или Ангел и Андрей от Reel Feel и Keen Acts  ще внесат funky денс звучене и разчупени бийтове…

 

Повече информация можете да видите в КАПАНА.БГ

Споделете ни във:

1 thought on “Мелформатор, Sirius & Methodikal и Konstantin Timoshenko откриват ONE DESIGN WEEK 2015

  1. Ало, ПодТепето, събудете се, освестете се и ОТСТРАНЕТЕ буренясалите лява и дясна колона от страницата пълни с „предстоящи“ ЕПОХАЛНИ събития към наближаващата СРЕДА НА МАЙ’15 – ако се интересувате от впечатлението, което ми правите (подобно на МУТРАТА Кирил Николов). И прекратете досадното селяндурско албанско АЛАБАМИЗИРАНЕ на делничния разговорен език: България е ФРАНКОфонна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.