Актуално

Кралиците на еротиката със серия спектакли у нас

Image title
Кралиците на еротиката- танцьорките от CRAZY HORSE PARIS идват за серия спектакли у нас за първи път. Прелестните дами, превърнали се в съществен  елемент от културата  и символ на нощния живот на френската столица, ще разтопят с тела и танци НДК с последната си програма Forever Crazy, част от световно им турне. Лудото шоу можем да видим на 17 и 18 май, в зала 3 на националния дворец.

Програмата е наситена от женска красота, стилни костюми, оригинална музика и потресаващи високотехнологични светлинни ефекти. Стройните силуети,  къпещи се в наситени от цвят лъчи светлина са определени от  световните медии като “…визуално наслаждение!”, “невероятна мечта” , “ода за женствеността”.
Forever Crazy стартира  световната си обиколка във Виена. Следват – Женева, Кан, Монреал, Кюбек, Мадрид, Киев, Москва, Санкт Петербург, Тайпей, Бейрут и др. Екипът се състои от 19 човека, а техническото и сценично оборудване, уникалният реквизит надвишава 7 тона.
Image title
Forever Crazy е създадено в памет на основателя на легендарното кабаре Алан Бернардин. Шоуто предлага селекция от най – добрите номера в репертоара им- класиката в жанра “Боже, спаси нашия Барешкин”  създаден от лейтенант от британската армия с който откриват всяка програма от 1989 г., танцът на  талантливия френски хореограф Филип Декуфле от 2009 г. “Криза? Каква Криза!” инспириран от световната икономическа криза и др.

LA CRAZY HORSE e основан на 19 май 1951 г. от авангардния артист и страстен почитател на женската красота Алан Бернандин, движен от идеята да направи клуб, акцентиращ синтеза на изкуството и женската магия.
Креативност, женственост, очарование…Le Crazy Horse е най – авангардното сред всичките френски кабарета – храм на извисяването на женската красота и най – известното нощно заведение в Париж, увековечен от блясъка на звездите си в ослепителни гала вечери.Image title

 Снимки – Antoine Poupel

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина