Актуално

„Кикот” представя най-смешните сцени от мюзикъли и оперети в Пловдив

Една от най-успешните програми на Музикалния театър – „Кикот”, ще гостува в Пловдив на 2 юни от 21 часа в кино „Орфей”. Концерт-спектакълът се осъществява съвместно с оркестъра на Опера Пловдив. Балет и солисти на софийската оперета ще представят забавни сцени от „Царицата на чардаша”, „Графиня Марица”, Циганска любов”  и „Прилепът”.  Публиката ще се залива от смях с Поликсена, Боздугански и Терзийска от  мюзикъла „Службогонци” на П. Хаджиев, както и с Баба Куна и Дядо Ноко от „Фалшификатори” на Д. Вълчев. Разнообразната проргама включва и атрактивни моменти от „Евита”, „Страната на усмивките” и „Йосиф” на Уебър.

„Кикот” бе премиерно представен в София за Деня на хумора и сатирата и в него участват солистите Марияна Арсенова, Станимира Василева, Светлана Иванова, Людмила Козарева, Валентина Корчакова, Еделина Кънева, Катерина Тупарова, Марчо Апостолов, Александър Мутафчийски, Пеньо Пирозов, Стефан Петков, Денко Проданов, Христо Сарафов, Богомил Спиров, Юлия Маринова заедно с балета на Музикалния театър.Режисурата е на Александър Мутафчийски, а диригент е Юли Дамянов.

Билети за „Кикот” продават на касата на Концертна зала и в Билетен център пред Общината. Спектакълът  включен в панорама на комедиите „Завеса под звездите” в лятно кино „Орфей”. При дъжд спектакълът ще се премести в Концертна зала.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина