Актуално

Катрин Зита-Джоунс и Брус Уилис в БСП 2 и Джони Деп в Самотният рейнджър ще вдигнат градусите в лятното кино


Градусите на киносъбитията в Пловдив се вдигат като температурите навън – от 21:10 часа цял куп звезди ще ви забавляват в Бесни Страшни Пенсии 2. Брус Уилис, Хелън Мирън, Джон Малкович и Мери-Луис Паркър се завръщат за продължението на хитовата екшън-комедия. В центъра на сюжета е отново бившият агент от ЦРУ Франк Моузес, който прави всичко възможно, за да води по-спокоен живот. Но плановете му се променят, когато научава, че агенти от Интерпол са тръгнали по петите му. Очаква ви едно скоростно и забавно екшън-приключение, в което участват още Катрин Зита-Джоунс, Дейвид Тюлис, Брайън Кокс и носителя на Оскар Антъни Хопкинс.

От 23:30 часа можете да гледате поредната вълнуваща история от продуцентa на Карибски пирати и Лоши момчета – Джери Брукхаймър. Самотният рейнджър е истинско екранно приключение за прочутия маскиран герой, който оживява по нов, оригинален начин. Индианецът и воин на духа Тонто (Джони Деп) разказва непознати истории, които преобразяват човека на закона Джон Рийд (Арми Хамър) в легенда, олицетворяваща справедливостта.

С динамично действие и остроумно поднесен хумор Самотният рейнджър е лудешка надпревара с влака-беглец, поредица от изненадващи прояви на героизъм и комични сблъсъци, в които са въвлечени два необичайни и противоположни персонажа, събрани от съдбата, за да обединят сили в борбата с алчността и разврата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина