Актуално

Филм на Алмодовар и „Тежка сватба“ с Робърт де Ниро днес на Филмовите нощи


Вторник вечер е време за малко „Свалки в облаците“. Мястото на срещата е лятно кино „Орфей“, а часът 21:10. С новия си филм Педро Алмодовар се завръща към ранните си комедии, изпълнение с много цвят, смях и объркани ситуации.  Лентата с участието на Хавиер Камара, Антонио Бандерас, Паз Вега, Пенелопе Крус разказва за разнообразна група от пътници на борда на самолет, който пътува за Мексико Сити. Постепенно те разбират, че нещо не е наред и поредният скучен полет е на път да се превърне в незабравим и последен. Поставени в животозастрашаваща ситуация, пасажерите намират доста странен начин да не мислят за приближаващия час на евентуалния край. Наяве започват да излизат скрити страсти, любовни връзки, интересни обяснения и цветисти самопризнания…

В късната прожекция от 23:30 часа можете да видите цял куп звезди. Робърт Де Ниро и Даян Кийтън са в главните роли, а към тях се присъединяват още двама оскарови лауреати – Сюзан Сарандън и Робин Уилямс.
     Комедията на режисьора Джъстин Закхам (Ритни камбаната с финес), който е и сценарист, залага не само на оригинален комичен сюжет, но и на повече от впечатляващ актьорски състав.
Отдавна разведените Дон и Ели /Де Ниро и Кийтън/трябва да се престорят, че все още са щастливо женени за няколко дни. Поводът е сватбата на сина им, а причината е, че на събитието ще присъства й биологичната му майка, която е ревностна католичка. Скоро става ясно, че да изиграеш миналото не е никак лесно. Цените днес са 5 и 4 лв. При дъжд билетите важат за останалите Филмови нощи.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина