Актуално

Ейдриън Броуди в „Отчуждение” и „Кецове” – днес на лятно кино „Орфей”

Отчуждение
Отчуждение
От 21:15 часа киноманите могат да се насладят на „Отчуждение”. Режисьорът на култовия „Американска история Х” отново ще ви разкаже история, която да запомните. Филмът представя три седмици от живота на няколко преподаватели и ученици, видени през погледа на преподавателя, назначен по заместване – Хенри Бартес. Запомнящата се игра на Ейдриън Броуди е определяна като най-добрата му роля след тази в „Пианистът”. Въздействието се допълва от другите известни имена като Луси Лиу („Ангелите на Чарли”), Марша Гей Хардън (”Полък”), Джеймс Каан („Кръстникът”).
Късната прожекция в 23:30 часа ще ви пренесе направо на плажа на Иракли. Филмът на Валери Йорданов „Кецове” ще ви запознае с шестима младeжи, избягали от своите провали – в семейството, в любовта, с парите, с амбициите, в срещите с различните от тях. Избягали от агресията на Града, който „различните” са превзели.
Всеки един от младежите по свой път бяга на Изток от Ада… Към най-далечната от Града възможна точка. Бягат към морския бряг и към свободата си. Един девствен залив ги събира, сближава и преоткрива за тях надеждата. Но дали бягството от агресията и града е възможно?

Кецове
Кецове
Напомняме, че има промяна в програмата на Филмови нощи във Филипополис. Поради отлагането на прожекциите на  филма” Риболов в пустинята ”, наложена от разпространителите му в България. Той ще бъде пoказан в лятно кино „Орфей” след 23ти юли, а на негово място в рамките на кинопанорамата зрителите ще могат да видят:
17.07 от 21.15 часа – Чужденецът
19.07 от 23.30 часа – Недосегаемите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина