Актуално

Джеси Джей: Bulgaria, DansWithMe

Image title
Родните меломани започнаха да броят дните до първото издание на Symphonics’Concerts. И докато българските фенове тръпнат до мига на първата им среща с фънк легендите Jamiroquai и британската надежда Джеси Джей, провокативната певица им изпрати специално видеопослание от Лондон. Носителката на наградата „Брит” ще представи най-актуалните си хитове, както и част от репертоара, с който закри Олимпийските игри през миналото лято.

„Здравейте, България, аз съм Джеси Джей! Приемете моя поздрав. Безкрайно съм развълнувана от нашата среща на 29-и юни. Ще се видим там”, усмихнато казва певицата в ексклузивната видео визитка. Самият видео-поздрав може да откриете тук:
http://youtu.be/_rpkfU6C9bA

Същевременно преди броени дни поп звездата даде ексклузивно интервю за българска медия. В материала Джеси Джей изказа подкрепата си спрямо протестите в страната. „Bulgaria, DansWithMe”, призова певицата, изразяайки позицията си.

Междувременно феновете могат да научат все повече подробности около настъпващите Symphonics’Concerts. Специално за музикално-летния юнски уикенд, на който хедлайнери ще бъдат британците Jamiroquai и английското поп бижу Jessie J, пред столичната Арена Армеец „София” ще бъде изградена външна J&B сцена. На нея преди и след основните събития посетителите ще имат възможността да се отдадат на танци и качествена музика, прецизно селектирана от гост диджей, сред които Emil Prize – Boro.

Symphonics Enetrtainment гарантират, че подобно на концерта на Джей Ло в България, отново е помислено за удобството на феновете. В самата зала по време на двата концерта на разположение на родните музикални почитатели ще бъдат няколко бара с марка на Heineken и J&B.

Друга любопитна подробност около първото издание на Symphonics’Concerts е, че по време на концертите на Jamiroquai и Jessie J в „Арена Армеец” всички закупени храни и напитки ще се заплащат чрез безконтактни карти от Банка ДСК. Всеки клиент ще има възможност да получи и зареди своята карта на специални гишета на Банката на територията на залата срещу пари в брой или чрез банкова карта. Безконтактната карта ще бъде валидна и за двата концерта, а таксата за издаването й ще бъде в размер на 2лв. При плащане и проверка на наличност такси няма да се начисляват, а при напускане на залата всеки клиент ще има възможност да получи в брой заредени по картата, но непохарчени суми.

Билетите за концерта на Джамирокуай на 28 юни в България са от 60 лв. до 120 лв. и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.     
Билетите за концерта на Джеси Джей на 29 юни в България са от 70 лв до 130 лв и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.     

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина