Дворът на Драматичния става лятна музикална сцена

Култура

„… сряда в Театъра“  открива сезона с JP3, предстоят концерти на Белослава,  Ангел Заберски и Брас Асоциация

Лятната музикална сцена в кафе-бар „Театъра“ открива сезона на 3 юни, сряда, от 21:00 ч., когато JP3 и квартет „Арена“ ще направят премиера на новия студиен албум на триото “Between the worlds”.

И тази година през лятото в уютния двор на Драмата най-успешните артисти от българската музикална сцена ще имат самостоятелни концерти. Обикновено ще се провеждат в сряда, обединени под мотото „.. сряда в Театъра“, но хубави събития ще има и в другите дни на седмицата. Предстоят изяви на Ангел Заберски и Брас Асоциация, Белослава и много други популярни и обичани изпълнители.

На мистично пътуване между световете отвежда вторият албум на JP3. Представянето му в Пловдив е част от националното турне на формацията, в която участват Живко Петров – пиано, Димитър Семов – барабани, и Веселин Веселинов – Еко – контрабас. Триото се формира през 2004 г. и бързо се превръща в една от най-успешните български джаз формации. Следват многобройни клубни и фестивални участия и първият концертен запис издаден на DVD в България, който излиза през 2006 година със заглавието "Understandable". Триото  издава първия си студиен албум през 2012 г. със заглавието "It's A Dream".

Лятната музикална сцена в кафе-бар „Театъра“  планира веднъж месечно мини фестивали и театрални представления на открито, Оборудвана по стандарт, отговарящ на изискванията за организиране на концерти и на чуждестранни артисти, сцената ще стане част от летните турнета на пътуващи клубни и фестивални банди.

Ето предстоящите събития на лятната сцена:

03.06, сряда, 21.00 ч.

Концерт на JP3 и квартет „Арена“ с премиера на "Between the worlds"

 

14.06, неделя, 21.00 ч.
Трибют на Tower Of Power

 

17.06, сряда, 21.00 ч.

Манго Дуенде с трибют на Buena Vista Social Club

 

25.06, четвъртък, 21.00 ч.

Концерт на Ангел Заберски и „Брас Асоциация“

 

01.07, сряда, 21.00 ч.

Концерт на Белослава

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.