Актуално

Дойде Вълчето време

ФСБ вече са на Античния, взривяват го с твърд саунд довечера


Лечев при китарите си

Бояджиев край Ямахата си
Вълчето време дойде. Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев кацнаха на Античния. Най- здравата българска банда репетира на току що стъкмената гигантска сцена, а довечера ще взривят Трихълмието с твърд саунд. Под тепето бе допуснато до самата ферма, под която ще звучат най-големите хитове на Формацията, както и парчета, които никога не са били изпълнявани на живо. Продължаваме да пазим в тайна изненадата за пловдивчани. Който дойде тази вечер, ще разбере какво крием в ръкавите, обясниха Бояджиев, Цеков и Лечев.

Цеков загрява преди саунд чека
Цеков загрява преди саунд чека
Техническият екип и другите музиканти, които ще излязат довечера на древната сцена, доизкусуряваха озвучаването и осветлението, докато тримата големи се връщаха към онази вълшебна септемврийска вечер преди две години- ФСБ Симфони. Днес шоуто им ще е напълно различно и като звук, и като визия, и като послание. Тук сме, отново, пак сме ваши. Отново ще бъдем Високо, Високо, обърнаха се към феновете си няколко часа преди самия концерт тримата.

Най-вглъбен в организацията на позицията си на сцената и инструментариума бе Иван Лечев. Той грижовно оправяше струните на любимите си китари, сякаш гали голи жени. В жица-пространството му са подредени шест инструмента, сред които и акустична китара. На централно място, като на пиедестал, е качен култовият му Фендер Стратокастър, произведен през 1970. Протритата китара с невероятен звук, история и дух служи вярно на Лечев от близо 35 години. Двамата са неразделни, а връзката между тях има само едно определение- луда любов.
В същото време Румен Бояджиев оглеждаше Ямахата си, а Константин Цеков се разкършваше под колоните на Антика.
Очаквайте репортаж от самия концерт!Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Култовият Фендър на Иван Лечев
Култовият Фендър на Иван Лечев
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина