Дни до голямото завръщане на ФСБ в Пловдив

Култура

Броени дни остават до завръщането на ФСБ в Пловдив. Концертът на голямата българска банда на 31 март от 19 ч.,  в Комплекс С.И.²Л.А.  наближава. Поради големия интерес към събитието, организаторите пуснаха допълнителни седящи места. За тези фенове, които искат да танцуват под звуците на култовите песни на ФСБ има и правостоящи места. Билетите бързо се изчерпват. Изпълнителите обещават незабравимо преживяване с изненади за пловдивчани, които ще имат възможността да чуят както легендарните им композиции, така и песни от последния им албум.

От комплекс С.И.²Л.А. споделиха, че сцената, на която музикантите ще се изявят е с размери 12 на 8 метра, с мултимедия и светлинни ефекти. Нито визия, нито звук подлежат на компромиси за музиканти като Константин Цеков, Румен Бояджиев и Иван Лечев. А към звездното трио ще се включат Ивайло Звездомиров – бас, Николай Копринков – китара, Румен Бояджиев младши –барабани, Борислав Бояджиев – перкусия и Стефан Цеков – барабани.

Във високото ниво на концерта не се съмнява никой. ФСБ винаги са били еталон за мелодичност, естетика, музикантски дух и професионализъм. Румен Бояджиев подчертава: „Музиката е нашият живот. Тези песни са създадени първо за нас, самите. Вярвам, че след като ние толкова ги харесваме, то и някой друг ще бъде докоснат от тях. Така музиката, която създадохме за себе си, се превърна в музика за хората.”

С билети можете да се снабдите от билетен център пред общината, касите на Ивентим и онлайн, както и в деня на концерта на касата на комплекс С.И.²Л.А.   ( от 16 ч. до началото на концерта).
 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.