Актуално

БСП 2 и Самотният рейнджър на Филмовите нощи


От 21:10 часа тази и утре вечер можете да гледате БСП 2 – Бесни страшни пенсии. Брус Уилис, Антъни Хопкинс, Катрин Зита-Джоунс, Джон Малкович са част от звездния актьорски състав в продължението на превърналата се в световна кино сензация екшън комедия. В центъра на сюжета е отново бившия агент от ЦРУ Франк Моузес, който прави всичко възможно за да води по-спокоен живот. Но плановете му се променят когато научава, че агенти от Интерпол са тръгнали по петите му. Очаква ви едно скоростно и забавно екшън-приключение.

А ако не успеете днес да гледате БСП 2, можете да го направите и утре на извънредната прожекция отново от 21:10 часа.


Oт 23.30 часа станете част от поредната вълнуваща история от продуцентa на Карибски пирати и Лоши момчета – Джери Брукхаймър. Самотният рейнджър е истинско екранно приключение за прочутия маскиран герой, който оживява по нов, оригинален начин. Индианецът и воин на духа Тонто (Джони Деп) разказва непознати истории, които преобразяват човека на закона Джон Рийд (Арми Хамър) в легенда, олицетворяваща справедливостта.

С динамично действие и остроумно поднесен хумор Самотният рейнджър е лудешка надпревара с влака-беглец, поредица от изненадващи прояви на героизъм и комични сблъсъци, в които са въвлечени два необичайни и противоположни персонажа, събрани от съдбата, за да обединят сили в борбата с алчността и разврата.

Цени на билетите днес 6 и 4 лв

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина