Актуално

Богдана Петрова представя първото си авторско парче

Премиерата е в НДК, после и в Пловдив

Снимка: Светослав Тодев
Снимка: Светослав Тодев
Първото си авторско парче ще представи БГ талантът Богдана Петрова. Премиерата на песента „Я се усмихни“ ще звучи за първи път на живо на 1 юни в „Студио 5“ на НДК.
Победителката от първия сезон на „България търси талант“ кани всички фенове в Националния дворец на културата.
„Идеята за песента ми дойде, поради честата среща с винаги сърдити и нацупени хора“, споделя Богдана, незрящото момиче, което разплака с невероятния си глас журито и публиката на риалити телевизионното шоу. Тя е автор и на текста, и на музиката на новия си сингъл „Я се усмихни“. „Усетих, че имам нужда да направя песен, която да кара хората да се усмихват повече, защото независимо какви проблеми ни се въртят в главата – една усмивка прави нещата да изглеждат по-леки и светли“.
Аранжиментът на парчето „Я се усмихни“ е на Cashflow Productions, една от най-големите музикални компании в Австрия.
Според меломаните „Я се усмихни“ е потенциалният хит на лятото.
Богдана ще излезе на сцената на „Студио 5“ с много свои талантливи колеги от Музикалната академия в Пловдив. Специален гост ще бъде Джейсън Брад Люис, най-щурият участник във формата „X фактор“.
По време на промоцията на „Я се усмихни“  за първи път ще бъде пуснато и видеото към песента. То е дело на Monopoly Studios, които набират все по-голяма скорост във визуално – музикалния свят с поредица проекти за известни БГ изпълнители. Клипът към сингъла на Богдана е интересна смесица между винтидж лято и весели моменти. Режисьор е Виктор Хаджи, идеята за интересната визия е на сценариста Росица Костадинова, а пост-продукцията е на Антоний Даскалов. Цялостен стайлинг – Силвия Петрова, Коса и Грим – Димка Морякова. 
„Артистите, които взеха участие във видеото, са мои приятели и колеги. По време на снимките имах чувството, че съм на някакво прекрасно лятно парти, а не на снимачна площадка. Много съм щастлива, че работих с толкова млади, талантливи и прекрасни хора“, споделя Богдана.
„Я се усмихни“ излиза половин година, след като мега талантливата Боги приключи договора си с Вирджиния Рекърдс и в момента е независим артист.  
„Заповядайте на 1 юни, събота, от 18.30 часа в София, в „Студио 5“, НДК. Входът е свободен“, кани с широка усмивка  Богдана Петрова всички любители на хубавата музика.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина