Актуално

Българският филм „Воевода“ на екрана на лятно кино „Орфей“

Филмови нощи във Филипополис“ продължават тази вечер с провокативната историческа драма на Зорница София и италианския филм „Перфектни непознати“ на Паоло Дженовезе

От 21:10 ч. тази вечер имате възможност да видите амбициозния български филм „ Воевода “, който разказва истинската история на Румена – майка, принудена да остави дете и дом и да оцелява в суровия мъжки свят на 19ти век. Тя предвожда чета, която налага свое правосъдие в завладяната от Османската империя България. Игрален филм по спомени на очевидци и разказа „Румена войвода“ от класика Николай Хайтов.

От 23:30 ч. „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с италианския филм „ Перфектни непознати “. В него седем дългогодишни приятели се събират на вечеря. Почти на шега, домакинята предлага игра – да споделят помежду си съдържанието на всички смс-и, имейли и телефонни разговори, които получават по време на вечерята. Постепенно невинната игра се превръща в игра на интриги, предателства и разстройващи открития. Много недоизказани неща ще бъдат казани, много тайни ще бъдат разкрити… И въпреки че всички приятели се познават от толкова отдавна, те ще открият за себе си, че са перфектните непознати.

Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина