Актуално

Безплатно кино за децата в Пловдив

Image title
С огромен интерес преди две седмици се откри Първи детски кинофестивал Пловдив 2013. Обичани детски филми събират пред екрана на кино Лъки синема деца на възраст между 3 и 14 години, като за много от тях това е първата  среща със седмото изкуство. С голям интерес беше посрещната прожекцията на „Мечо Пух” изминалата събота – салонът с капацитет 200 човека се оказа недостатъчен да събере всички желаещи да видят историята на доброто мече. По тази причина организаторите реализираха 2-ра извънредна прожекция на филма, която също бе препълнена.
До края на фестивала остава да видим още хитови детски продукции като китайската лента от 2012 година „Малката голяма панда”, „Гномео и Жулиета” с музиката на Елтън Джон, забавните „Епоха на животните” и „Замбезия”, най-скъпата финландска анимация „Нико и пътят към звездите, класиките „Тримата мускетари”,  „Островът на съкровищата” и много други.
Почерпки, награди и весели снимки със Зайо Байо са осигурени за всяко дете, посетило прожекциите, а чисто нов електромобил ще бъде връчен на победителя във фейсбук играта на фестивала. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина