Актуално

4500 гледаха театър за седмица


Мариус сред приятели в Драмата
Повече от  4500 ревностни почитатели на Мелпомена са гледали спектаклите от афиша на „Сцена на кръстопът“. Най-заклетите фенове са си купували билети за по две-три представления. Пловдивчани залагали най-вече на силните, премиерни и наградени  мегаспектакли на столичните театри. Най-бързо свършили местата за представленията на Народния театър”Иван Вазов” и на постановките, в които участват звезди от най-новите бг сериали, риалити формати и комедийни тв предавания. При пълна зала ще се играят и двете представления на „Полет над кукувиче гнездо“ на Сашо Морфов днес и утре, с които ще бъде закрит фестивалът.
Часове преди спектакъла Морфов се върна от Белград, за да въведе нова актриса в него. На мястото на Яна Титова ще влезе Илиана Коджабашева. Яна тръгнала да дири късмета в Англия и освободила мястото си на сцената.
Междувременно се разбра, че блестящият актьор и режисьор Мариус Куркински си търси къща в Хасково. Влюбил се в град след работата си с тамошната трупа в спектакъла, с която представиха в Пловдив „Държавните липи”. Любопитно е, че в представлението ролята на Рада изпълни Лазарина Коткова – младата актриса е родственица на легендарния български футболист Никола Котков.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина