Запалиха Голфа на Илия Антов, с него изгоряха още две коли

Криминале

„Велико Търново“ заприлича на автоморга след огнения атентат

Image title
Наемници изпепелиха три автомобила на „Велико Търново“ тази нощ, с което превърнаха една от най-красивите пловдивски улици в автоморга. Пироманите залели Фолксваген Голф 4 със запалителна течност и драснали клечката 20 минути преди полунощ. Пламъците обаче плъзнали и по двете съседни коли- скъпо БМВ и Шкода Фабия. Голфът на мишената- 57-годишни бизнесмен Илия Антов, станал на въглен. Другите возила обаче също са леш след огнения атентат. Самият Антов изпаднал в истерия при вида на съсипаната си движима собственост.

Image title
Жителите на блока на „Велико Търново“ са настръхнали след снощното нападение. Целта на което е бил Антов. Той  се занимава с частен бизнес и има магазин за джиесеми на бул. „Руски“. Има двама сина – Милен и Павлин. Единият разполага с фирма за почистване, а другият върти бизнес с авточасти. Жена му Дора е медицинска сестра. Фамилията отказа да говори за случилото се, дори вдига скандали на медии и на зяпачи. Изгорялата немска кола е купена преди година, дизел е и няма каско. Съседи на Антови твърдят, че те не са баровци, живеят на „Велико Търново“ от много време. Но мнозина сочат собственика на Голфа като изключително сопнат човек.

Пострадалият баварец пък е собственост на Ани Георгиева. Тя живее в съседство, а отдолу има застрахователен офис. Над който има охранителни камери, вероятно заснели целия атентат и лицата или качулките на извършителите. Image title
Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.