Ужас: Тойота отсече дърво на Руски, трима тежко пострадали

Криминале

Жестоката катастрофа заради висока скорост или дупка на пътя

Image title
14-годишно момиче пострада тежко в брутална катастрофа в Пловдив тази вечер. Тойота с хасковска регистрация литна от платното на булевард Руски в посока Гарата и отсече дърво от пешеходната алея, след което се обърна на таван и стигна с отсечения дървен ствол чак до тротоара на насрещното платно. В японското возило са пътували трима души- мъж, жена и тийнейджърка на задната седалка. Всички са откарани в хирургиите от Бърза помощ с тежки травми, като на този етап няма информация за състоянието на пострадалите.

Image title
И в момента движението по основната пътна артерия на Пловдив е затруднено. За няколко минути след жестокото меле на място са пристигнали и полицаи, и медицински екипи, и пожарникари. Ваденето на ранените е станало пред погледа на десетки ужасени очевидци. Автомобилът им е неузнаваем. Все още се уточнява каква е причината за кървавия инцидент. Разследващи говорят за две версии- висока скорост или дупка на пътя, която шофьорът се е опитал да избегне, но е загубил управлението върху машината.

Такова чудо не бях виждал. Чу се адски шум. После излязох да видя какво става, а Тойотата беше прелетяла заедно с дънера над 20 метра. Жестока работа. Надявам се хората да са добре, кометнтира очевидец. Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.