Телата на Сапунджиеви открити в спалнята, едно до друго

Криминале

Отхвърлиха версията друг човек да е влязъл в апартамента и да е извършил убийството

Шефът на полицията, Христо Разсолков, най-накрая даде повече информация за трагедията, случила се вчера в пловдивския квартал Кючук Париж. Той заяви, че не е възможно външно лице да е влязло в апартамента и да е извършило тройното убийство.

Комисарят внесе и допълнителни подробности по случая. По негови думи, трите трупа са намерени в спалнята на апартамента, един до друг, като детенцето е било между родителите си. И трите имат огнестрелни рани в областта на главата. Куршумите са дошли от незаконнен Валтер, открит до телата.

Появиха се какви ли не версии като мотив за трагедията и почти всички от тях бяха оборени от полицията. След щателна проверка е установено, че няма вероятност дългове да са подтикнали Благой да убие семейството си. Сапунджиеви не са имали задължения нито към банки, нито към физически лица. Комисар Разсолков обясни още, че няма информация в семейството да са се случвали битови скандали, нито за употребата на алкохол или наркотични вещества.

От полицията уточниха, че все пак Благой Сапунджиев е бил разделен със съпругата си и е пребивавал в жилището на родителите си, но често е посещавал съпругата и дъщеричката си.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.