Пловдивчанин поставя рекорд на дрегера

Криминале

Както, може би повечето от вас са чували, пияните Господ ги пази. Дали е така или не, няма как да сме сигурни, но със сигурност късметът е бил на страната на пловдивчанина, който поставя рекорди за съдържание на алкохол в кръвта.

Олимпиецът е заловен с цели 5.58 промила алкохол в столицата, след като е станал участник в леко ПТП на Околовръстния път и Симеоновско шосе в София. Там нашенецът блъснал друг лек автомобил, като за радост на всички – пострадали няма. 

На мястото на произшествието веднага пристигнали полицаи от пътна полиция. Когато започнал разговорът между органите на реда и пловдивчанинът, той видимо бил в нетрезво състояние. Полицаите отворили вратата на автомобила му, а той направо паднал от седалката. При теста с дрегера, станало ясно, че количеството алкохол е повече от зашеметяващо и устройството отчело 5.58 промила. 
Не е ясно как водачът изобщо е решил да седне зад волана в това състояние, но шефът на КАТ – София, Тенчо Тенчев, съобщи, че служителите на пътна полиция ще бъдат абсолютно безкомпромисни в подобни ситуации.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.