Пинчерът Пепа умря от отрова за улични котки

Криминале

Маргарита Кехайова брои животинските трупове около Радиото и телевизията

Мъртвата ПепаСлед множеството сигнали за масово изтребване на улични котки, вече има и няколко домашни животни станали жертва на разпръснатата от неизвестни садисти отрова.

Маргарита Кехайова живее в самия център на града, близо до Радиото и телевизията. Тя обожава животни и се грижи за тях, но преди броени дни нейният пинчер Пепа умира след като поглъща отрова, най-вероятно предназначена за скитащите котки. Броени дни преди това Маргарита намира няколко котки, убити от същата смъртоносна субстанция. Според жената, отровата е слагана в кайма и кренвирши, които тя открива и в своя двор, затова нейното предположение е, че съседи са предизвикали мора сред животинките, които намират убежище при нея. В същото време пък живущи в съседните кооперации роптаят срещу жената, тъй като тя събира Маргарита Кехайовауличните котки от цялата махала. Сред съседите й обаче има и потърпевши от развилнелите се злодеи. Отровена е котката на семейство, която Маргарита открива мъртва, с пяна на уста.

Кехайова показа отровената храна, от която са яли животнитеМаниаците, които вършат това злодеяние из целия град, освен, че изтребват множество улични котки, отнемат живота и на домашни животни. Под тепето предупреждава да бъдете внимателни, когато разхождате кучетата си.

Споделете ни във:

8 thoughts on “Пинчерът Пепа умря от отрова за улични котки

 1. Този начин е безспорно анти хуманен но веднъж за винаги любителите на котки трябва да разберат че разнасят зарази и то букет от зарази Отделно от това има хора които не обичат животни и никой не може да им се сърди за това

 2. Ако го хвана тоя или тая дето хвърля отровата, лично ще го/я накарам да я изяде и с кеф ще гледам как се гърчи след това.

 3. тъпо е, че серът навсякъде и има градинки, покрай които не може да се диша от разпръсната фекална маса… НО не е това начина за справяне с проблема… Никой не ги кастрира

 4. И добре,на мен ми е крайно любопитно..с какво им пречат уличните животни на ракията,която си сипват вечер,вратата ,която сутрин отварят и прочие!?
  В Пловдив,мисля,всички са забелязали,че злонамерено животно-било то котка,куче,птеродактил и така нататък ..просто НЯМА!
  … бахти кретенясалото население.. живи и здрави и садисти и съседи,кой както му дойде..тъй и тъй колелото се върти.

 5. Трудно е да бъде приписана вина на някой,но уж „проблемната“ популация,наред със заплахите от страна на чиновници и община,както и погрешната,закъсняла кастрационна програма неизменно пораждат определени съмнения.Звучи зле,но ще е късмет ако това е акт на еднолична жестокост.Противното би било изключително позорно.И все пак,добре е за отровителите да знаят,че вероятността кремвиршите да бъдат натикани в собствените им уста е значително висока.

 6. Тровените животни от началото на Ноември е повсеместно и е определено част от нечий „план“. Чий може да е този план за „справяне“ св популацията от бездомни котки? Претъпникът има голям ресурс, има си община!

 7. Какво значи че ги събирала? Там има ресторанти на първо място и те са около тях. Жената обича животните и явно по тази причина е анатемосана от тъпата селлчндурска сган напъплила в нашия град!

 8. Ами според закона, 2015 трябва да запчоне БЕЗ улични животни….
  Естествено кмета ще тръгне да трови….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.