Крум Крумов с няколко публикации в научни издания

Криминале

Колегите на асистента от УХТ в шок

Крум Крумов
Крум Крумов
В тотален шок от смъртоносната агресия на асистента Крум Крумов са колегите му от Университета по хранителни технологии. Преподаватели от вуза не могат да повярват, че 33-годишният инженер е убил жестоко майка си във фамилната им къща в Скутаре и е буйствал по улиците на селото. Беше, или поне изглеждаше, съвсем нормален човек. Какво му е станало?, питаха се хора от екипа на УХТ.
Крум Крумов е завършил Френската. После учил технология на ферментационните продукти, след което специализирал във Франция, в Дижон. Чертаели му бляскаво бъдеще, а и инж. Крумов правил стъпките към върха на йерархията в университета. От 2005-а води упражнения по четири дисциплини, свързани с технология на млякото. Image title
Негови колеги издават, че има няколко публикации в научни списания и няколко участия в големи конференции. Описват го като човек с интересен нрав, но в никакъв случай не агресивен. Не се славил с големи успехи сред нежния пол, но търсил винаги контакти с жени. Ходил дори по студентски купони и се свалял с кандидат висшистки. От доста време си търсил сериозна приятелка. Най-страшното е, че той работи само и единствено със студенти. Ами ако беше изпаднал в такова състояние по време на упражнение?, питат се колегите на инженера и не искат да знаят отговор на въпроса си.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.