Екшън между гардовете на Гологанов и Кирев

Криминале

Гардове пазят кутията с главния кабел
Гардове пазят кутията с главния кабел
Драмата между собствениците на DCC ескалира днес. Екшън между гардовете на Гологанов и Кирев се заформи в градинката зад блока на бул. “Мария Луиза” 25 A. Патакламата станала в 17,30 ч., а само няколко минути по-късно на място дошли ченгета от СПООР, които прекъснали свадата. 40 човека с палки нападнаха нашите служители зад блока. Между тях имаше охранители на “Брадърс”, “Секюрити Глобал”, “Даикс” и 20 лица без отличителни знаци, за които имаме подозрения, че са криминално проявени. Целта им беше да стигнат до шкафа с главния кабел и да го прережат, разказа Георги Бойчев, управител на “Титаниум” минути след мелето.
Титаниум и Алфа СОТ са наети от единия от собствениците на бившата Цифрова кабелна телевизия-ДСС Иван Гологанов да охраняват офиса отпред и шкаф зад блока, в който се намира главен кабел за телевизията и интернета. Заради прерязването му преди дни абонатите останаха за пореден път без интернет и телевизия.
Благодаря на полицията за бързата и адекватна намеса. Реагираха светкавично и ситуацията беше овладяна, каза Бойчев. Хора от екипа му веднага се заеха с монтирането на видеонаблюдение. До 21 часа цялата сграда ще бъде опасана с камери и денонощно ще се наблюдава, за да предотвратим евентуално ново вандалско посегателство, подчерта Бойчев.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.