Една от най-харесваните български актриси признава, че кара с 200 км/ч където си иска

Криминале

Койна Русева в национален ефир: Карам с 200, където си искам, фишовете валят (ВИДЕО)

Защо никой не реагира, питат от Института за пътна безопасност

„Музика слушам само в колата когато карам с 200,“ това е част от отговора на въпроса „как релаксира“ на една от най-харесваните български актриси Койна Русева, в най-гледаното време. На въпрос от озадачения водещ къде кара с 200 км/ч, актуалната дама от сцената и екрана отговаря с „където си искам“. След това признава, че има множество фишове и в нея „просто дреме джигит“.   

Клипът ни препратиха от Института за пътна безопасност на редакционната поща на Под тепето, озадачени, че повече от месец никой не реагира. Явно в държавата, която е на първо място в Европа по загинали, следствие на пътни инциденти, подобно поведение се счита за нормално.

Вижте цялата позиция на ИПБ:

„Няма извинение за изтърваните думи от актрисата, няма реакция от медията, институциите, хората… Народе!!!??? Нима, това за теб вече е нормално?

Нормално ли е всекидневно да загиват средно по двама човека, над 20 да биват ранени, а много от тях да остават инвалиди за цял живот, а един Човек, една Актриса, една Майка, която служи за пример, за подражание на хиляди да говори за това без капка притеснение за нещо нередно? Нормално ли е Koyna Ruseva /Койна Русева/?
Давайте да продължаваме! Кой е следващия?

Ние от Институт за пътна безопасност заявяваме, че публична личност няма право на подобно поведение на пътя и такава демонстрация в телевизионно интервю. Защото това е признак на самозабравяне, арогантност и отсъствие на отговорност.“

Самата актриса явно няма проблем да оповестява тази си "страст".

Има ли генерален проблем обаче?!

Споделете ни във:

2 коментара за “Една от най-харесваните български актриси признава, че кара с 200 км/ч където си иска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.