Бандата обирджии пак удари апартамент без СОТ

Криминале

30 бона и 30 грама златно отмъкнали апашите

Image title
Пореден удар на супер професионалната банда обирджии отчетоха от полицията вчера. Поредно баровско жилище без СОТ бе взломено от апашите, на чиято сметка вече се водят няколко крупни домови кражби. Вчера, в рамките на няколко часа през деня, бандитите разбили патрон на входната врата на апартамента, отключили без особен проблем метална каса на собствениците на жилището и отмъкнали 30 000 лева, скрити в сейфа. Прибрали още  два лаптопа, видеокамера и около 30 грама златни накити.
Почеркът на удара е идентичен с крупните взломни кражби от началото на годината. Предният удар на групата в жилище на улица „Пере Тошев“ се изчислява на над 50 хилки- бяха задигнати 8 килограма сребро и около 500 грама злато, часовник с диаманти и пушка.
Жертвата е известният пловдивски бизнесмен Никола Табаков, съдружник в  “Електролукс Табаков и синове“, който вероятно е бил под наблюдение от крадците дълго време.  Разделилите се вчера с 30 хиляди лева пловдивчани вероятно също са били наблюдавани, преди да бъде реализирано нападението срещу собствеността им. По всичко личи, че бандитите са имали информация за сериозната сума, която жертвите им държат в домашния си сейф и че жилището няма сигнално-охранителна техника. При всичките си набези престъпниците пипат с бели ръкавици и не оставят никакви следи от присъствието си.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.