ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

„Тренд“: Балотажът в Пловдив – Здравко Димитров бие Славчо Атанасов 2:1

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров събира два пъти по-голяма подкрепа от опонента си Славчо Атанасов (НФСБ-ВМРО) за балотажа в неделя, сочат резултатите от допитването на „Тренд“. То е извършено по време на първия тур на местните избори.

На въпроса „За кого ще гласувате, ако на балотажа в Пловдив се явят Здравко Димитров и Славчо Атанасов?“ 44,4% от гласувалите миналата неделя отговарят, че ще заложат на кандидата на ГЕРБ. Едва 22,6% са решили да се доверят на Атанасов.

Очаквано, Атанасов има подкрепата единствено на твърдите си поддръжници и част от симпатизантите на БСП. Любопитното е, че част от гласувалите за него на първи тур не са склонни да го подкрепят и на балотажа. Това най-вероятно са хора от ядрото на ВМРО, които още помнят как през 2009 г. Атанасов опита да разцепи организацията и замалко не свали Красимир Каракачанов от председателското място.

Здравко Димитров, който на първи тур получи близо 40 000 гласа, запазва много голяма част от тази подкрепа.

Гласувалите за останалите партии и коалиции, които успяха да преминат общинската избирателна квота и изпратиха свои представители в местния парламент, са разделени в подкрепата си за двамата участници в балотажа, а някои отговарят, че няма да гласуват на 3 ноември. Това прави Димитров абсолютен фаворит на вота в неделя.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Глупака и Тъпака…. и цялата сюрия лапачи, схемаджии, административни плъхове с целия си джинс, селяци и политически дебилни индивиди. Дерзайте!

  2. ГЕРБ измами Патриотите в Пловдив чрез Каназирева
    ГЕРБ няма никакво намерение да отстъпва града на Патриотите. Здравко Димитров мобилизира циганския вот от „Столипиново“
    https://anteni.eu/%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d0%b8%d0%b7%d0%bc%d0%b0%d0%bc%d0%b8-%d0%bf%d0%b0%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%be%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b2-%d0%bf%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b4%d0%b8%d0%b2-%d1%87%d1%80%d0%b5%d0%b7/

  3. До Стар Пловдивчанин. Точно така. Затова и на балотажа са тези двамата, а имаше други, наистина кадърни хора. Изборът на истинските пловдивчани не е никой от тези двамата!

    1. Абсолютно сте прави. Интелигентните и знаещи кандидати бяха елиминирани за да управлява простотията, лъжата и лакомията. Истинските пловдивчани.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина