ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътКултураНовини

Професионална гимназия по хранителни технологии и техника празнува 70 години

Професионална гимназия по хранителни технологии и техника  отбелязва своята 70-годишнина със специална програма.

В училището днес се провежда Ден на отворените врати, който започва в 15 часа. На него ще бъдат представени на бъдещите осмокласници обновените кабинети и лаборатории, а екипи от учители и ученици ще демонстрират експерименти и практически занимания.

Кулминацията на тържествата е в четвъртък от 10,00 ч. на площад “Централен”, където се ще стартира Ученически фест, а фонтанът пред общината ще бъде оцветен в чест на годишнината. От 12,15 ч. в Драматичен театър – Пловдив, ще започне тържествената част, на която са поканени да присъстват всички приятели и съмишленици на училището. Камен Донев ще зарадва публиката със своя моноспектакъл “Възгледите на един учител за всеобщата просвета”.

ПГХТТ е конкурентоспособно училище, в което работи екип от изключителни професионалисти, възприемащи ученика като пълноправна личност в училищния живот и които успяват да изградят млади хора, способни да се справят с житейските и професионални предизвикателства.

ПГХТТ е гимназия, в която учениците са спокойни и уверени, че завършвайки я, ще могат да реализират в максимална степен своите житейски планове, изтъкват от ръководството на гимназията.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина