ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътНовини

МВР призовава: Спазвайте ограничения в придвижването!

Излизайте при необходимост като си осигурите социална дистанция, апелират от полицията

„ Излизайте при необходимост като си осигурите социална дистанция, апелират от полицията. Ако ви се налага да отидете на работа, до магазин, аптека или банка – използвайте предпазни средства. Единствено по този начин може да гарантирате сигурността на вас и вашите близки! Целият наличен състав на областната дирекция на МВР ще бди за стриктното спазване на тези мерки”, призовават от МВР- Пловдив.

От там съобщават, че обстановката пред сектор “ Български лични документи“ е спокойна. 40 души от сутринта са получили своите лични документи, приетите заявления в сектора са 10. Чакащи има единствено в сектор “ Пътна полиция“ , където за регистрация чакат 4 автомобила, един от които е с транзитни номера. Двама са чакащите за получаване на шофьорски книжки.

От днес със заповед на директора на пловдивската полиция Йордан Рогачев в служебните помещения на всички структурни звена на ОДМВР Пловдив ще бъдат допускани единствено служители и граждани, които имат лични предпазни средства. При констатирано неизпълнение на заповедта ще бъде търсена отговорност. Мерките са въведени във връзка с ограничаване на разпространението на заболяването Covid-19, уточняват от полицията.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина