Тодор Неделев не знае нищо за трансфер в Тотнъм

Ботев Пд
Под Тепето

От Ботев потвърдиха за интереса от страна на Шпорите, Кривия се срещал с представител на тима в Лондон

Image title
Спортна България гръмна с новината за бомбастичен трансфер на Тодор Неделев в Тотнъм. Информацията, че британският клуб е готов да брои 5 милиона паунда за супер таланта на Ботев, обиколи всички медии, върти се от уста на уста, тресе цялата жълто-черна общност от няколко часа. От клуба официално потвърдиха за водени разговори с Шпорите.

„ПФК Ботев Пловдив“ потвърждава интереса от страна на Тотнъм към футболиста Тодор Неделев. Между двата клуба бяха проведени разговори преди няколко дни, когато спортният директор Александър Александров се срещна с представител на Тотнъм в Лондон. На срещата бе постигната устна договорка между двете страни. До момента в ПФК „Ботев“ Пловдив няма постъпила официална оферта за Неделев, е изявлението от Колежа.

Както може да се очаква, телефонът на футболиста буквално е прегрял, както и профилът му в социалната мрежа. Под тепето успя да се свърже със звездата на Ботев, за да разбере, че той не е в течение на разговорите между клуба си и представителите на Тотнъм. Няма какво да ви кажа, тъй като нищо не зная, бе единственият коментар на Неделев.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.