Футболната легенда на „Ботев“ Петър Зехтински: Вярвам в избора на Бойко Борисов!

Ботев Пд

Image title
Никога не съм се занимавал с политика, но съм толкова респектиран от личността на Бойко Борисов, че съм убеден: щом той е избрал Иван Тотев като кандидат за кмет на Пловдив, това ще е най-добрият избор и за пловдивчани!
Срещнах се с Борисов на футболния терен преди няколко години, когато с приятелска среща между ветерани от Пловдив и София отпразнувахме юбилея на Динко Дерменджиев. След мача го накупчиха журналисти, а той им отговори: „За футбол питайте Петьо Зехтински! Навремето не изпусках среща на „Ботев“ заради него.“ Това признание и до ден днешен ми е особено скъпо.
Мъж със силна воля да гради България, само за две години, откакто е министър-председател, Борисов направи за спорта толкова, колкото никой никога не е правил. Сигурен съм, че с неговата подкрепа за Иван Тотев идват по-добри дни и за пловдивския спорт.
Вярвам, че скоро ще имаме многофункционална спортна зала и голям модерен стадион. Млад и амбициозен човек, който вече се доказа като деен областен управител, Иван Тотев има за пример широкия размах на премиера.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.