Тома и Албена се натискат на автогара Юг

Арт

Тома и Албена се целуват в Галерия
Тома и Албена се целуват в Галерия
Голямо натискане на автогара Юг направиха музикалния идол Тома и актрисата Албена. Двамата се държаха като разгонени тийнове пред куп зяпачи, докато чакаха автобуса от Пловдив за София. А играта им продължи и в автобуса, на път до столицата.
За първи път ще празнувам Свети Валентин.  Как с кого? С Албена, признава без колебание победителят във втория сезон на Мюзик Айдъл Тома, който имаше участие в Галерия под тепетата.Image title
От няколко месеца насам, където и да отиде, до него е неотлъчно актрисата от театър „Зад канала“.  Досега заклетият рокаджия наблягал на Трифон Зарезан и се запивал с приятели, но откакто пламнала любовта с Албена Михова след второто издание на „Великолепната шесторка”, той се преобърнал на 180 градуса. Блондинката беше плътно залепена до Тома в поредната му изява в Пловдив. Влюбената двойка непрекъснато привличаше внимание, тъй като певецът и актрисата почти не отлепяха устни един от друг. Днес сутринта двамата се озоваха рано-рано на автогара Юг, за да хванат автобуса за София, тъй като Албена имала неотложен ангажимент и трябвало да се прибере. Тома, естествено, също си купи билет, за да не я остатавя да пътува сама. Докато чакат да потегли рейса, двамата си поръчаха кафе от барчето на открито и се изтегнаха на слънце, хванати за ръце. Малко след това Албена не издържа и седна в скута на Тома, който бе дегизиран с тъмни очила и с качулката на зеления си суитчър. Сеирджии започнаха да ги сочат с пръст, но това ни най-малко ги смути. Ей, излъга го това момче, тя май е бая по-голяма от него, шушукаха си възрастни лелки на табелата за Перущица-Кричим.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.