Слагайте корсетите!

Арт

Стартира фотоконкурс на Пантера и Под тепето
Image title
Фотоконкурс на агенция Пантера и Под тепето стартира от днес. Щракай и се забавлявай. И ни изпрати снимка, на която си облечена по корсет. Можеш да спечелиш професионална фотосесия с фотографа на Пайнер Йордан Петков. И естествено- марков корсет. Не е нужно снимката ви да е професионална. Върши работа дори фото от мобилен телефон. Важна е фантазията и смелостта. Ще приемаме фотографиите ви на редакционната ни поща [email protected] до 24 август. И ще публикуваме част от тях. Жури ще реши коя ще е победителката, а името й ще бъде обявено в Под тепето на 25-и. Тя ще участва в моден мегаспектакъл в хотел Домейн Пещера на 26 август от 21 ч. Тогава пред публика ще бъдат представени колекции луксозни дамски корсети на реномирани марки.
В градината на басейна в комплекса 5 от най-утвърдените топмодели на агенцията и победителката във фотоконкурса ще влязат в ролята на професионални актриси. Ще има специално декориран кът за фотосесия на живо. Преди това обаче професионалистите от студио за красота „Дежа Вю” ще демонстрират пред очите на гостите последните тенденции в прическите за сезон есен-зима 2012 г. Гримът и косите на моделите ще бъдат направени на място по време на бекстейдж шоу, с което ще стартира модният спектакъл „Момичето в стилен корсет”.
Втората част на събитието ще покаже нестандартна и изпълнена с атрактивни елементи хореография, която ще превърне дефилето по бельо в провокация. Кулминацията на нощта ще покаже нестандартните стъпки в третата част на модния перформанс.
Дългобедрите миски ще пренесат прелести върху сцената и ще танцуват в оскъдни рокли тип смокинг под звуците на мистична музика.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.