„Самотният рейнджър“ и „На Рим с любов“ в Орфей довечера

Арт

Image title
Тази вечер от 21.10 часа можете да гледате поредната вълнуваща история от продуцентa на Карибски пирати и Лоши момчета – Джери Брукхаймър. Самотният рейнджър е истинско екранно приключение за прочутия маскиран герой, който оживява по нов, оригинален начин. Индианецът и воин на духа Тонто (Джони Деп) разказва непознати истории, които преобразяват човека на закона Джон Рийд (Арми Хамър) в легенда, олицетворяваща справедливостта.

С динамично действие и остроумно поднесен хумор Самотният рейнджър е лудешка надпревара с влака-беглец, поредица от изненадващи прояви на героизъм и комични сблъсъци, в които са въвлечени два необичайни и противоположни персонажа, събрани от съдбата, за да обединят сили в борбата с алчността и разврата.

Image title
От 23:30 часа Уди Алън ще ви покаже един различен Рим. Гледайте На Рим с любов – калейдоскоп на различни човешки съдби, в които преплита хумор и романтика.Възрастна американска двойка лети за Рим, за да се срещне с годеника на дъщеря си, но невротичният баща на момичето – диригент по професия, не харесва младежа. Антонио, италианец от провинцията, пристига в Рим със съпругата си, като се надява да впечатли роднините си, но се оказва в компанията на проститутка, която иска да изпълни всяко негово желание. Междувременно животът на местен мъж се обърква, когато тълпа хора го взима за филмова звезда. А един архитект на средна възраст преживява най-романтичното приключение в живота си, докато е на почивка във вечния град.

Цените днес са 5 и 4 лв.

Онлайн резервации и информация за програмата до края на boxoffice.bg

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.