Куп звезди в Пловдив за третото издание на „Мис Мерилин”

Арт

Бойко Кръстанов оценява красавици в мола в петък
Image title
Едни от най-обичаните лица от екрана и българската музикална сцена пристигат в петък в Пловдив, за да бъдат жури на третото издание на престижния национален конкурс „Мис Мерилин”. Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Деси Бакърджиева, Ваня Щерева и една специална гостенка, която ще изненада изключително приятно участничките в кастинга, ще избират най-красивите и талантливи пловдивчанки за престижния конкурс. За доброто настроение в мола ще се грижи лъчезарната репортерка Супер Бианка.
Конкурсът „Мис Мерилин” се провежда за трета поредна година. Всеки следващ пък обхватът му е все по-широк като тази година кастингите ще минат през 11 града на сраната. Първият от поредицата ще се проведе в петък в Пловдив. Началото е в 14.00 часа във Fashion Victim’s Café, MALL Plovdiv.
Участието в кастинга е свободно за всички, които искат да покажат своята женственост и да демонтрират артистичността си. Организаторите обещават много интересни срещи и преживявания за участничките, а победителката от национални конкурс ще грабне чисто нов автомобил. Коя ще грабне короната „Мис Мерилин” в националния конкурс ще бъде избрана на финален кръг през месец октомври.
Победителките от първите две издания вече могат да се похвалят с шеметна кариера. Носителката на короната „Мис Мерилин” 2009 Гея Антонова беше ангажирана за редица реклами, музикални клипове и фотосесии у нас и в чужбина. Очарователната призьорка участва в най-скъпата реклама, снимана в света, след като стана лице за 2011 година на една от най-големите индийски компании.
„Мис Мерилин” в изданията си през 2009 и 2010 година се превърна и в сцена за най-популярните български звезди. Миро, Мария Илиева, ЛиЛана, Графа, Калин Вельов, Любо, Петя Велкова, Виолета Марковска, Владо Карамазов, Анна Пападопулу са само част от изненадите за участниците. Водещи на финала миналата година бяха Ники Кънчев и Гала. „Мис Мерилин” 2011 обещава да не изневерява на стила си и да предложи на участничките и зрителите истински спектакъл.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.