Христо Стоичков куфее на Веселин Маринов

Арт
Под Тепето

Цветанов не дойде, Тотев на първия ред до Камата
Image title
Христо Стоичков куфя близо три часа с песните за Веселин Маринов на Античния театър снощи. Камата се появи изненадващо на спектакъла със съпругата си и кума си Атанас Узунов. Зае позиция на първия ред, след като прегърна приятелски губернатора Иван Тотев. Двамата бяха рамо до рамо по време на целия спектакъл, с който Маринов отбеляза  30 години на сцена. Оказа се, че Модерният ляв е запален фен на Веско. Е, сигурно не колкото вътрешния министър Цветан Цветанов, който, за изненада на всички, не се появи край древната сцена. Шлагерите на Маринов звучаха до полунощ. Върл почитател на Веско се оказа и кметът на Източен Петър Петров. В публиката бяха и много колеги на Певеца на любовта и виното. Той специално посвети тракийска песен Атанас Стоев от оркестър Канарите, който пък излезе на сцената и го поздрави лично за творческия юбилей.
Веселин Маринов буквално бе засипан от цветя. След всяка песен на сцената изскачаше жена или момиченце с китка. Image title
С огромни букети се отчетоха и Иван Тотев, и Христо Стоичков, който бе приготвил кошница с бели китки с вплетена в тях Осмица от червени рози. Цветя имаше от семейството на Наско Узунов, Рефан, Белла България. И естествено- от вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.
Когато прочете картичката с пожеланията от Иван Тотев, Веселин Маринов отговори на областния от сцената. „Той е можещ и перспективен млад човек. Знам, че ще има много трудности, но вярвам и съм сигурен, че ще преодолее всичко и ще успее, защото от вашите аплодисменти личи, че пловдивчани го обичат. Пожелавам му искрено успех”.
Най-милата сценка се разигра в края на шоуто, когато съпругата на Веско – Цеветанка, излезе под прожекторите, подари му цветя и го целуна толкова влюбено, че целият Античен театър се взриви от аплодисменти. Image title

Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.