Доктор по икономика пее на караоке с Иван Соколов

Арт

Преподавателката от Европейския колеж Мария Стоева събра колеги на парти след защита на дисертация

Иван Соколов пуска глас в спортния комплекс на ЕКИУ в Оризари
Иван Соколов пуска глас в спортния комплекс на ЕКИУ в Оризари
Завиден певчески талант демонстрираха в дует главният директор на панаира Иван Соколов и преподавателката по мениджмънт от Европейския колеж по икономика и управление – Мария Стоева. На караоке партито в спортния комплекс на висшето училище в Оризари двамата смаяха колегите си с хита на „Тоника“ – „Здравей, как си, приятелю“. Повод за купона бе главен асистент Стоева, която вече е доктор. Напористата дама защити дисертация за единствения французин, носител на Нобелова награда по икономика – Морис Але. Неслучайно цялото парти бе подчинено на френската тема, а Стоева се появи пред гостите си с Айфеловата кула от балони.

Няма само аз де пея, никой няма да си тръгне без да е изпълнил поне един куплет. След мен е ред на онези, на които тепърва им предстои да защитават докторантура, предупреди домакинята на купона. Без да чака покана, след Иван Соколов микрофона пое бившият зам.-кмет на Пловдив Константин Писков. Той подкара супер професионално „За тебе хората говорят“, като редуваше куплетите ту на български, ту на руски.

Мария Стоева откри караоке партито
Мария Стоева откри караоке партито
На научно-музикалното шоу присъства и професор Кръстьо Петков, който ще идва по-често под тепетата. Тъй като е ключов експерт в проект, който се реализира от ЕКИУ с партньорството на областната управа. Става въпрос проекта е по схема BG EIF 2010101 № на дог. BG EIF 2010/01-05.03 „Изграждане на капацитет и утвърждаване на добри практики в Южен Централен район за интеграция на граждани от трети страни, финансиран с безвъзмездна финансова помощ от Европейския инвестиционен фонд. Image title
Константин Писков блесна с певческия си талант
Константин Писков блесна с певческия си талант
Проф. Кръстьо Петков уважи повода на Мария Стоева
Проф. Кръстьо Петков уважи повода на Мария Стоева

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.