ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив тази седмица (04-07.03)

Тази седмица в Пловдив ще си говорим за кино, ще танцуваме аржентинско танго и ще слушаме Чет Бейкър

Снимка: Георги Матов

4 март

Ginger Milonga

Тази седмица отново ще се потопим в магията на аржентинското танго на прекрасно място с перфектен танцов под. Gingertale ще ни посрещне с уникални коктейли и топло гостоприемство. Както винаги, за музиката ще се погрижи Мата.

Gingertale
21 часа
Вход свободен

5 март

Каспар от Петер Хандке

Сцена в jazz-a представя „Каспар“ от Петер Хандке. Каспар. Човекът-мистерия, детето, идиотът, невинният, измамникът, животното, богът, празният лист, първият и последният жител на планетата. Какво е да си човек? Какво е словото, думата, изречението? Как формират? Какво дават, какво вземат? Петдесет години след написването на един от най-енигматичните текстове за театър на двадесети век, четирима независими артисти надникват в мистерията…

Bee Bop Café
19:30 часа
Вход: 10 лв.

6 март

Експериментално късо кино

В третото издание на КЪСО КИНО ВЪВ ФАРГО за 2019 ще видим филми на родни творци, които отказват да следват конвенционални наративни структури, като вместо това изследват границите на формата, който късометражното кино позволява.

Специален гост ще бъде Ангел Димитров, който е експериментален filmmaker /video art/. Работата му изследва теми като формирането на мегаполисните градове, полюсите в човешките отношения и същността на човека като извънтелесна структура.

Трите филма, за които Ангел ще ни каже няколко думи са:

111 часа 146 минути 121 секунди
Изток и Запад решават да се срещнат, за да опитат да се погледнат в очите.
С участието на: Гергана Чучева и Борис Търев
времетраене: 16 минути

Metanoia 2022 (2018) 11 минути
След претърпян инцидент момче попада в паралелно пространство( безкраен остров), имащо за цел да преобрази досегашните му представи за физическия земен свят.

Диво Цвете (20 мин.)
Българска студентка по фотография, живееща в Париж опитва да се събуди от съновидението за един романтичен и служещ на хората град.

Клуб „Фарго“
19 часа
Вход свободен

Какво още ще правим в Пловдив, вижте в Lost in Plovdiv.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина