ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътИзбор на редактора

I love Panaira

Десетки пловдивчани излязоха на протест в защита на панаира, въпреки кметската забрана

Десетки пловдивчани се събраха на площад „Стефан Стамболов“ пред Община Пловдив на протест в защита на Международен панаир, въпреки забраната от кмета Здравко Димитров събитието да се проведе именно пред сградата на градската управа. На мероприятието има много хора с различни транспаранти, пловдивчани с децата си, дошли с велосипеди или със своите домашни любимци. Малчуганите се забавляват и рисуват лозунги на площада на Копчетата.

Граждани са с множество лозунги, сред които „Искаме си Панаира“, „Най-голямата кражба в историята на Пловдив“ и „Долу копитата от Панаира“. Протестиращите призовават също Община Варна да върне на държавата акциите, които придоби по странен начин и отказва да върне вече няколко години. Действие, заради което прокуратурата е образувала проверка и разследване срещу кмета на Варна Иван Портних.

В протеста се включи и артист, с клоунски грим на моносайкъл със собствен транспарант. На място има представители на „Демократична България“ от Общински съвет – Пловдив, както и народният представител от коалицията ПП-ДБ Йордан Иванов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина