ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеГрадътМненияНовиниРазследване

Промоция в Т Маркет, ама за служителите им

В обекта на бул. „Васил Априлов“ 102 за клиентите е касовият бон, а за служителите – ваучерът за отстъпка в бензиностанции, сигнализира пловдивчанин

Красимир Калъпчиев пазарува от много години в магазина на от веригата „Т Маркет“ на мястото на бившия ресторнат Стадиона, който се намира на кръстовището на бул. „Шести септември“ и бул. „Васил Априлов“ в пловдивския квартал Мараша. На 18.07. за пореден път е на пазар в супермаркета, когато на касата заедно с касовата бележка му издават и ваучер за отстъпка в бензиностанции Петрол. Промоцията не е обявена в магазина и той остава приятно изненадан.

Промоция Т Маркет
Редовно издаденият ваучер при пазаруване на 18.07

Ето как пловдивчанинът разбира за промоцията, даваща на всеки пазарувал в Т Маркет за над 30лв ваучер за до -15 ст. за литър гориво при зареждане в бензиностанциите на верига Петрол.

Промоция Т Маркет//Petrol
Условията на промоцията

На фона на високите цени на горивата това е супер, нали? Разбира се, ако Т Маркет спазваха собствените си условия.

На 26.07. Калъпчиев отново пазарува в същия Т Маркет – този път за сума над 60лв. Касиерката обаче не му издава ваучер с аргумент, че сумата му е недостатъчна. Мъжът настоява да говори с управителя на обекта. Жената, която се представя за мениджър му дава обяснение, че има грешка в системата, която не позволява издаването на ваучер в момента.

В крайна сметка управителката носи ваучер на възмутения клиент от задна стаичка в супермаркета. Въпросният ваучер обаче е с дата 23.07. За пазаруването му същия ден и касовия бон, издаден на дата 26.07. ваучер така и не получава.

Ваучер Т Маркет
Ваучер с дата 23.07, когато клиентът въобще не е пазарувал

На 31.07. горната ситуацията се повтаря. Касиерката не издава ваучер, управителката я няма – обяснено е, че тя ще дойде след 13 часа в обекта, а появилата се вместо нея жена, заявява, че става дума за системна грешка, която „могат да оправят само от София“.

На въпроса „как така предния път управителката е донесла ваучер от задната стая, касиерката, обслужвала гражданина, заявява към появилата се вместо управителката жена „Ами тя така ги научи“. За този ден Калъпчиев не получава ваучер за отстъпка в бензиностанция, макари и покупките му да надвишават изискването за 30лв. в условията на промоцията.

Промоция Т Маркет
Касовият бон, за който така и не се издава ваучер

Красимир е подал сигнал към Комисия за защита на потребителите. Споделя, че би искал нещата в обекта да се подобрят и да продължи да пазарува в същия супермаркет, защото му е удобен като локация. Най-вече обаче иска да не бъдат ощетявани и други хора, които не се осмеляват да потърсят полагащото им се.

Плакати за промоцията бяха разлепени на входовете на обектите едва през изминалата седмица, а на тях е видно, че промоцията е обявена много преди това. Кампанията продължава до 30.09. 2022 г.

А за нас – клиентите остава да се чудим:

Колко често системата в Т Маркет дава грешка, която може да се оправи само от София?
Колко пловдивчани не са получили своя ваучер за отстъпка?
Дали ваучерът от задната стаичка е бил получен от управителката след нейно лично пазаруване в магазина?
Какво става с ваучерите, които системата генерира, щом се отстрани грешката?
Какво ли е мнението на Петрол АД по повод подобно отношение от партньора им в съвместна промоция?

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по… More »

4 коментари

  1. Т-Маркет е възможно най-смотаната верига в града!!!

    Разнообразие в продуктите няма никакво.

    Количествата са оскъдни, все едно са зареждали преди седмица.

    На касата работят изключително мудно.

    По нищо не може да се сравнява с Триумф, на чието място стъпиха!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина