ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

3,5 милиона за общински плувен комплекс

Нов басейн в Младост и покриване на външния предвижда проектът

3,5 милиона лева публични средства ще бъдат инвестирани в изграждането на общински плувен комплекс. Новината дойде от кметството днес. С парите ще бъде разширена базата на басейн Младост, като идеята е след реализирането на проекта тя да отговаря на всички съвременни изисквания. Идеята включва изграждането на нов 50-метров плувен басейн с прилежаща към него сграда, както и покриване на съществуващия открит такъв, за да може да се ползва и зимата.

До решението за реконструкцията на Младост се стига след много добрите резултати, които общината отчита от стопанисването на плувната база. Капацитетът е запълнен на 100 процента, връщаме хора, приходите са значителни, мотивира решението кметът Иван Тотев. Той изчислява, че инвестицията ще е колкото за една нова детска градина, като бъдещият модерен комплекс ще изпълнява както спортни, така и социални функции.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Нали му правихте ремонт преди 2 години.
    Пари за нови неща все се търсят, а поддръжка никаква, всичко се руши и унищожава. Само пример един да дам 🙂
    Лампите които са над басейна могат да се обслужват само при празен басейн, което решение е изпълнено след последната реконструкция. Оригиналното решение е те да могат да се сменят по всяко време през оставените за целта ниши, но то струва повече пари, пари които са отишли някъде другаде, и т.н.

  2. Благодарение на Цветанов и Менда,който стоят зад Тотев,Пловдив е града с най-високите данъци и едни от най-ниските заплати,всичко се прави колкото да се каже че е направено,на всяка сесия се разглежда теглене на заем, продаване на общински имоти и смяна на статута на зелените части,фирмите бягат от Пловдив ,хората масово започват да си регистрират колите в други общини,страшно.ТОТЕВ С ГЕРБ ПЛОВДИВ СА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕТО НА ЗЛОТО,ПРЕГЪРНАТИ С ДПС

  3. Тотев фирма която строй и хотела му, къщата,вилата строи и най-големия обект в Пловдив,хотела му е построен с 3 мил ,а спортната зала 60мил,детските градини който построи Тотев струват по 5 мил,а хотела му който е 15пъти по голям 3мил.,не ми се вързва.Та как стадиона да струва 20мил., басейн ще прави за 3мил да не е негов,личните му са безумно евтини а общинските безумно скъпи,всички виждат какво се случва но си затварят очите ДАНС,ПРОКУРАТУРА

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина