ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Манекените на Mall Plovdiv дефилират под тепетата с най-новите модни тенденции

Трима пловдивчани, които досега не са се появявали по централните улици, излизат от дома си, за да ни покажат пролетните си тоалети

Пловдив е прекрасен през всички сезони, но пролетта и тръпнещото очакване за нейната живителна сила носи едно по-особено и скрито очарование. Като че ли всичко изведнъж става цветно, слънчево и изпълнено с енергия. Събличаме бързо тежките и тъмни връхни дрехи и се пренастройваме на една по-пъстра и „лека“вълна, която директно ни залива с добро настроение и повече положителни емоции.

Новата кампания на Mall Plovdiv – В тон с града, разпознава именно тази специфична атмосфера и открива своето вдъхновение в нея, претворявайки го в мода. Манекените на търговския център от години са първите, които ни показват актуалните тенденции, с които откриваме всеки сезон. А сега те могат да бъдат забелязани на няколко знакови места под тепетата в периода между 15 – 20 март, нетърпеливи да ни представят своите нови пролетни премени.

Когато откриете някоя от цветно облечените фигури по улиците, потърсете картичката в ръката й за още изненади и възможности за награди. Изобщо не са срамежливи, така че не се колебайте и си направете селфи за спомен!

От първия търговски център под тепетата ви предизвикват да се разходите из града, докато разцъфва за нови преживявания и да се насладите на всеки прокраднал се слънчев лъч. Защото животът тук не може да се сравнява с нищо друго, а единственото по-приятно от това да си в Пловдив, е да си в Пловдив през пролетта!

Повече за активността може да научите на www.mallplovdiv.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина