ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Петя Раева тръгна на избори от Новотела

Отхвърленият от ГЕРБ Костадин Язов се теши на ревю

ЧСИ-то Величко Апостолов гледа мъжка мода, докато готвят подписка срещу него

Костадин Язов
Костадин Язов
В живота има радост и тъга. Така би се изразил Шишо Бакшишо, ако присъстваше на вчерашното ревю на Агресия в Новотела. Тъй като сред гостите имаше много и все различни емоции, докато моделите на подиума представяха новата колекция на марката. В искрена усмивка сияеше бившата народна представителка Петя Раева, а в очевадно престорена такава на първия ред зяпаше колегата й от парламента до преди две седмици- герберът Костадин Язов. Тя- в устрем към бъдещото Народно събрание като водач на листа на ДПС, той- току що узнал, че вече е сигурен бивш депутат като отсъстващ от светлата част на герберското „меню“ за гласоподавателя под тепетата. Именно Язов, прочул се като първенец по пътувания зад граница в сваления Петя Раева
Петя Раева
от улицата бивш парламент, е една от жертвите на твърде рехавата партийна метла преди изборите. Другите свидни героини, паднали в политическия бой, са Величка Шопова и Зоя Георгиева. Тримата са в групата на онеправданите гербери, както са ги разграфили от самата партия. Двете дами обаче решиха да не завършват политическата си кариера на модния фронт. Язов реши обратното. А пък Раева се отправи към следващото Народно събрание именно от него. Тя се появи на ревюто в Новотела на обичаен висок ток, в ярък тоалет, а мнозина определиха дефилето й като официалното влизане в изборите.

ЧСИ-то Величко Апостолов- пръв випаджия
ЧСИ-то Величко Апостолов- пръв випаджия
И други полюси бяха разчетени от нашия репортер на място. Един от най-неуспешните кандидат за кметове в миналата кампания за местни избори- ЧСИ-то Величко Апостолов зяпаше от първия ред костюмите на „Агресия“. В обичайното си лустро, с тънка усмивка и някак юридическо изражение. Без да знае, че протестиращите на улицата стягат подписка точно срещу него- заради тормоз и незаконни действия. Неин инициатор е друг наш редовен герой- Васил Кльонков, който има много съмишленици в тази битка. Апостолов по традиция бе обграден от адвокатите Image title
си. А близо до него се позиционира и Румен Паунов, популярен доскоро като дясна ръка на друго скандално известно ЧСИ- Атанас Атанасов. Не е тайна, че от няколко месеца Паунов не е в кантората на Атанасов след шумна разлъка.

На шоуто дефилираха и някои нови герои- като градският координатор на коалиция „Горда България“, гордо представен от Слави Бинев- Станислав Куков. Той пък реши да започне политическата си кариера от модно събитие.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина